Svennesexa!

Dagen blev lite annorlunda igår. Vi hade väl iofs lite föraningar eftersom vi redan för 2 månader sedan utpekade denna eller nästkommande helg som fallet för vår svensexa/möhippa.

Hur som haver, så tog vi en promenix ner till minuten för at ta ut lite pengar o sedan göra ett besök i Pingstkyrkans 2nd-handbutik (vilket vi typ gör nästan varje lördag). När vi går över gatan ser vi att det är stor ett stort gäng välbekanta människor utanför Charlie Chaplin ca 200 m längre bort (hmmmmm,vad gör dom där tro???!!?? =) )

Vi gick iaf o tog ut pengarna o sedan kom de typ o kidnappade oss på gatan där. Sedan bar det för min del av på lite upptåg på stan, några timmars paintball i skogen, ärtsoppskok på armetälts-kamin osv.
Senare på kvällen sammanstrålade vi med möhippan för gemensam middag på Buddys i Trollhättan med efterföljade bowlingspel. Gick skitkasst igår. Men det var säkert nått med feldoserade banor o taskigt vaxade banor o allt sånt =)

Efter allt var vi några som åkte till Thomas för lite "eftersläckning" med lite cola o te o kanellängder o godis o bara snackade lite. När vi väl kom hem somnade vi gott. Att vi natten innan hade sovit jättekasst av olika anledningar (ej nervositet) bidrog ju inte till att göra nattens sömn sämre direkt=)

Tack allihop!

Kommentarer
Postat av: josefine

jag tror nog att den dåliga sömnen natten innan kan ha berott på att du "fällde en hel skog". iaf enligt evamaria =)

2008-10-05 @ 12:50:26
Postat av: Markus Mattsson

Ja, det var lite träningsvärk o soppatorsk efteråt. HAHAHAHAHA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback