tentaplugg

v 42 har passerat. Var 2 dagar i skolan. Sen var jag på snabbesök i Uddevalla för att dra vidare med Uddevalla Omnibus till Stockholm o en persontransportsmässa. Sitter ju som politiker i Omnibus styrelse. Gick runt på mässan o studerade bussar o andra bra saker, o kvällen innehöll en god middag.
Vi firade också att vi har Sveriges bästa bussförare i Uddevalla. Stig vann SM:
http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,914083,00.html

Denna veckan är det tentaplugg som gäller. 5h tenta i materialadministration på onsdag morgon o 5h ekonomi- o utrikeshandel på fre EM. *pust* Kommer lätt misslyckas med den sistnämnda, men materialadministrationen får jag hålla tummarna för.

Helgen skall sedan tillbringas på en lovsångskonferens i Huskvarna + köra taxi natten mellan lör o söndag. Min äldste bror blir 30 oxå på söndag, så kan ev kanske möjligen utifall om att bli ett besök i Göteborg.

v44-52 tar sedan praktik över istället för skolan. DHLs transportavdelningen här i Jönköping är det som gäller. Så passa er om ni ska skicka gods =)

Take care out there!

räääääging

Då varm återigen äntligen volvoägare. 740 GLT - 88 är den nyaste... Hmmm... senaste bilen jag inhandlat. Så nu blir det enbart leka HELA vintern. Hör av er när vi ska ut o sladda o leka.

Närmsta tiden:
ons sammanträde med Uddevalla kommun
tors o fre: mässa i Fjollräsk med Uddevalla Omnibus (studera gasdrift osv)
lör-fre: Förberedelser för onsdagens o fredagens tentor (usch)
v44-52 Praktik hos DHLs transportavdelning

Håll tempot uppe där ute allihop!

Karros sexkatalog

Hihi, idag har jag varit galen =)
Vi beställde en katalog från lustjakt.se till en tjej i klassen för att skojja lite. Grejjen är bara den att hon bor i sin kusins pojkväns lägenhet o han har nyckeln till postboxen o hon kommer inte in där.
Kan ju blir jätteroligt.

Hon är kristen dessutom =)


Tyvärr kom det också ett bekräftelsebrev till hennes mailadress så det hela avslöjjades lite nu i förväg annars hade hon blivit helpaff när hon skulle förklara bort allt annars. LOL!!