Ambassadör

Gå in på www.lipton.se o bli ambassadör. Du får då ett tepaket som present. När du fyllt i formuläret kan du också skriva att det var [email protected] som tipsade dig om sidan.

Drick nu mkt te allihop!

Viktreducering

Så inleds då en ny era i Markus liv. Han ska minska sin dragningskraft mot jorden. Med hjälp av Herbalifes produkter o en personlig coach från dom (eller egentligen 2 för en är under upplärning) skall mitt tryck mot jordskorpan reduceras med mellan 15-20 kg är det tänk. Får väl se hur det går, men många har ju lyckats innan mig....

I övrigt är skolan rätt slapp för tillfället men vi har ett grupparbete som skall skrivas (spyr på alla arbeten) o lämnas in i april. TransportLogistikIT är ämnet. Rätt så intressant faktiskt o en inspirerande lärare. Nisse Pisse Päronpung som står där framme o "babblar".

En uppmaning oxå: Lämna datorn för en stund o gå ut i vårvädret o njut!

Livsuppdatering =)

Nu är jag här igen för er som saknat mig. Inte skrivit pga att min dator varit på lagning i 2 veckor o i helgen när jag äntligen fick tillbaka den igen så glömde jag den i Therese o Mattias hall när jag hade fixat deras dator. Kom på det när jag hade åkt från Uddevalla o var i Falköping. Då vänder man inte utan fortsatte till Jönköping utan den. Så får gå till skolan för att kunna kolla mail o allt annat.

Vad har hänt annars?
Vär väl typ en månad sedan eller nått jag skrev senast. Blir bara mer o mer tokförälskad i min Eva-Maria o längtar efter henne hela tiden. Vi talar i telefon ett antal ggr per dag men det är ändå inte samma sak. O nu när jag inte har dator hemma funkar ju inte köra msn heller. Blä!

Jag har klantat mig redigt det sista. Bortsett från datorn var jag hemma på torsdagen för 2 veckor sedan på sammanträde med Uddevalla Omnibus (sitter i styrelsen som politiskt uppdrag) o på fredagen var meningen att jag skulle skriva på årsredovisningen, innan jag åkte tillbaka till Jönköping, för att den på tisdagen skulle till revisorerna. Glömde dock detta o kom inte på det förrän jag vaknade lördag morgon. Så på söndagen var det bara åka hem igen till u-a för att kramas lite med min underbara flickvän o måndagen skriva under papprena. Kul lägga 40 mil körning för en sketen namnunderskrift. Men var ju mitt eget fel.

I fredags firade jag o E-M 1 mån o vi firade det genom att jag jobbade *asg* Så romantiskt såå. haha. Men vi hade talat om det redan innan o hann mysa lite före taxikörandet oxå. Lördags var vi i Göteborg o firade min storebror Tomas som fyller 29 den 9 mars, men igår tisdag åkte han till Kina i 4 veckor för han fick ju tid över att resa nu när han blev arbetslös. Kanske det man skulle satsa på helt enkelt?? =)

Denna veckan är det evangelistveckan hör i Pingst Jönköping tis-tors så man kan gå på massa bra möten o höra bra undervisning osv. O träffa en o annan rolig människa man kanske inte hade sprungit på annars. O lite gamla pastorer som varit i vår församling innan.
Måste ju bara lägga in ett citat från Dr Hemberg o hans kompisar. De hade suttit o ätit o efteråt kläckte nån: Jag förrstår inte varför folk svälter............. när mat är så gott. HAHAHAHA. Ja, man kan ju undra =)

Som avslutning på min "klantighet" så har jag lyckats få nageltrång igen. 3e gången på typ 1 år nu. Yippi! Amputera stortån kanske så man slipper skiten.

Lovar att försöka uppdatera bloggen oftare när jag väl får tillbaka min dator igen.
Have a nice day!