Bed för Eva-Maria

Felet är att först krockade hon i fredags (2/11) o var stel i nacken osv. Sen skulle hon gå en trappa ner i tisdags (6/11) o boka tvättid, men pga begränsad rörlighet i nacken såg hon inte att det bar nån fukt eller nått så hon halkade i trappan o drog i ryggen o nacken en gång till. Så nu ligger hon på Ryhov med typ halvsides förlamning. Känner inte höger arm o ben o kan inte röra dem. Så det är lite tufft.


Måltavlan

Då sjunger skolan på sista refrängen. Idag 2 nov skriver vi vår sista tenta för utbildningen. Sedan har vi lyckats samla ihop våra 80 poäng som denna utbildningen ger oss. Så nu kan vi titulera oss: Logistiker.
Hurra Hurra vad vi är bra.


Så på måndag börjar en ny era i Markus liv. Haha. Nä, men allvarligt. De 2-3 närmsta veckorna skall han jobba halvtid på lagret hos Dachser, där jag gjorde min senaste praktik. Sen skall jag också på måndag eftermiddag på samtal med en handläggare hos Manpower i Värnamo pga att jag på skickat in en intresseanmälan på ett jobb som transportledare på Thule i Hillserstorp. Blir ju en bit åka varje dag, lite surt, men annars ett schyst jobb tror jag.


Idag kollade jag på en lägenhet också. Har ju bara min året ut då lägenhetsinnehavaren återvänder från sina utlandsstudier. Men brorsans kompis skall utomlands i 5 månader så jag kan förhoppningsvis hyra hans 2a och därmed skjuta upp lägenhetsletandet ytterligare en tid =)


I övrigt rinner allt livet på för fullt. Firar 9 mån ihop med Eva-Maria idag och det känns som vi inte gör annat typ. Haha. Vi kommenterade det nämligen tidigare idag att det känns som dagarna kommer tätare och tätare. Men det måste ju innebära att vi trivs med varandra. Hon göör mig superlycklig och jag är så sjuuuukt glad att jag träffat henne.

Varit barnvakter åt 2 av hennes bröder nu i några dagar. Joachim på 9 år och Mattias på 8 år. Har varit jätteroligt och samtidigt lärorikt. Sen är det ju också en fördel såhär när man "lånar" ungar att man kan lämna tillbaka dem när de blir för jobbiga *haha*


Nu ska jag sova nån timme så hjärnan förhoppningsvis kan producera nått bra på tentan. Ämnet är: internationella Transportmarknaden.



PS. Köp lite extra pepparkakor och möla i dig, så kanske tomten kommer till dig i år för en gångs skull! Men börja i tid =) DS