Matlagning & vuxenpoäng

I söndags satt jag o Eva-Maria o talade om att vi borde äta ur all maten vi har i frysen eftersom vi snart kommer bli av med lägenheterna. Så för att vi inte skulle göra massa annat utan hålla oss till detta gjorde vi värsta matsedeln för veckan. Huuuuur många vuxenpoäng är det inte på det????

Känner du nån i Jönköping som har en lägenhet eller 2 över? Eller bara ett rum? Hojta till. Vi står snart utan bostad båda 2. Får väl börja inreda bilen eller skaffa ett tält.

På tal om bil så har vi varit dåliga människor o skaffat oss en Ford Mondeo Ghia 2.0 Kombi -97. Massa rost o skit, men med fina sommar o vinterdäck så den får väl funka ett tag iaf.

Rock on!

Rosa Oktober...

Då var det "Rosa Bandet"-dax igen. Visst är det hemskt med cancern. O det handlar ju ofast inte om hur man lever. Okey om man rökt o haft sig, då får man minnsan skylla sig själv men "vanligt" folk som drabbas utan vidare.

Dock anser jag det lite hyckleri av Cancerfonden att över huvudtaget inte alls driva Blå Bandet. För er som inte vet så är det till förmån för Prostatacancer. Denna sort av cancer drabbar fler personer (ca 10 000) än bröstcancern (som drabbar ca 7000). Prostatacancern är den vanligaste cancersort i Sverige o 25 nya personer får varje dag beskedet att de är drabbade.

Självklart lider jag med alla kvinnor som blir av med sina bröst o att deras döttrar också ligger i farozonen. O all forskning inom cancerområdet som kan hitta små små steg i rätt rikting är värd varenda krona, men jag tycker det är väldigt tråkigt att Blå Bandet inte får något utrymme alls.

Nu tänker du kanske att jag hycklar för att jag är man. Men har en farmor som hade bröstcancer, en faster som opererat och en far som dött i cancer (dock inte prostata). Så jag vet vilket lidande det innebär för alla runt om.

Så gå nu o kila iväg till apotek o andra som säljer o skaffa både Rosa Bandet OCH Blå Bandet!

Bästa reklamen på länge...

Det gäller att passa sig....

Ljud är ett måste!!
http://www.ffk-wilkinson.com/

Oktober

Japp, då var det den 2e i månaden o vad innebär det?? Jo, blogginlägg =)
Har hittills alltid skrivit blogginlägg den 2e i månaden eftersom det är min o Eva-Marias månadsdag. o detta är nummero 8 i sitt slag.

Hur står hon då ut med mig?? Ja, det skulle jag allt bra gärna vilja veta. Måste vara min otroligt trimmade kropp o mitt feta bankkonto osv. HAHA!!
Vi trivs iaf oerhört bra ihop o jag bara älskar henne mer o mer för varje dag. Så sjukt underbar är hon.
*Puss älsklingen!!*


Vad ger den här månaden mer då?
* Ska väl hinna med ett besök i Uddevalla till helgen o samtidigt göra 2 flugor på smällen: Ska besöka tandläkaren på måndag för kontroll. Usch, aldrig nått kul.
Poståkeriet ska få tillbaka sina nycklar o tankkort o kläder, för jag har sagt upp mig. Tänkt stanna i Lilla Jerusalem när studierna är klara om 4,5 vecka. Så sketans gött! Hoppas bara man får ett bra jobb också. För 40 lakan eller så i månaden är jag till förfogande. Mwuhahaha.

* Taxikörning (för det händer ju aldrig annars eller?)

* Sälja bil kanske. La ut Eva-Marias golf på Blocket igår kväll o idag har redan 2 pers ringt på den

* Köpa annan bil. Då resorna till Uddevalla förmodligen komemr bli några här under hösten o i synnerhet under Januari för att förbereda o planera Jocke o Emelies bröllop, 2 Febr (Min o Eva-Marias årsdag), så bör vi väl skaffa nån typ av fordon. Lite dyrt hyra VARJE gång man skall hem. Även om hyran bara är 650 kr för Fre-Mån. Heja Avis Biluthyrning! Klippkort??


Ta nu tag i era feta arslen o ut o rör på er lite o inte bara häcka vid datorn. O för att få lite extra effekt påminner jag om inlägget något längre ner om "Vill du må bättre? Gör nått åt ditt liv!!"
Herbalife har en massa finfina produkter som Eva-Maria kan sälja åt dig. Det är bara surfa in på sidan o fylla i formuläret för mer information.

Tjingeling!