Kristlig tid

När jag kör taxi på helgnätterna så kör jag många ggr till 04, 05 eller ibland 06. Händer att vissa då kommenterar att det är en okristlig tid. Då har jag givetvis funderat. När är en kristlig tid??

Höstgodis

Sugen på lite sött såhär på höstens kant? Dessutom gratis?
Använd länken
http://www.gratisgodis.se/?r=114444 o regga dig.


September är här....

Firar åter igen månadsdag med min underbara Eva-Maria o tänkte att jag får väl skriva ett litet blogginlägg som sig bör. Har ju gjort det de andra månadsdagarna oxå, så varför bryta trenden? =)
7 månader har vi hängt ihop nu o det känns fortfarande så sjukt gött. Älskar henne bara mer o mer för varje dag.

image3

Idag skall vi på barndop för hennes brorsdotter Ronja i Lilla Edet. Tror aldrig jag varit på barndop så det skall bli en upplevelse. Såg Ronja förra helgen o hon är jättefin.

Har återigen avyttrat en V70. Nu fick den inte vara med längre utan vi ska köra runt med Eva-Marias röda lilla Golf 1:a istället (BrumBrum kallas den). Så se upp!! =)

Rubriken nämner ju september o det märks verkligen i luften. Sommaren har ju lixom aldrig kommit o luften är kall redan. Folk kommer få deprissioner som flugor tror jag nu under hösten.

Har sagt upp mig på Poståkeriet oxå eftersom planeringen är att stanna i Jönköping när utbildningen är klar 2 november. Är ju inte överdrivet sugen flytta hem till Uddevalla nu när Eva-Maria äntligen flyttat hit. Så egentligen borde man kanske komma på ett nytt nickname, men samtidigt är det ju jag som är Postchaffisen eller postis så det bär emot. Får väl se vad jag tar mig till...

Tjillevippen!