Ringmärkt....

I lördags (12/1) hade vi först möhippa och svensexa för Jocke och Emelie större delen av dagen (2 kompisar som gifter sig på min o Eva-Marias årsdag den 2 febr).
Efter det tog vi en promenad på Uddevallas strandpromenad (det är en lång träbrygga utmed berget precis vid viken, så man går typ "på vattnet")

Utanför stan går E6 och där finns som en "hängbro" som heter Uddevallabron. På strandpromenaden finns en miniatyr av den stora bron.

Vi gick promenaden och talade med varandra. På bron gick jag ner på knä och sa hur mycket jag älskade henne och frågade om hon ville gifta sig med mig! Och hon sa såklart JA.
 

Det var skitkallt o blåsigt o regnigt ute på bron när vi stog där vid 21,30-tiden men det var helt klart värt den uppoffringen för det är en väldigt mysig plats.

Det har varit väldigt mkt grattis-sms o telefon osv senaste dygnen. Men det är också väldigt trevligt.
Älskar Eva-Maria så jag blir tokig. Puss älskling!!


Polis, Polis, Potatismos

Många av er känner ju till att vår bil är ganska så "omgjord" i fronten, men för er andras skall jag visa en bild

I tisdags kväll vid 17 skulle jag köra taxi så jag o Eva-Maria tog bilen upp till stället där taxibilen brukar stå. Dock hade Stefan som kör till kl 17 inte hunnit dit med bilen, så vi fick vänta en stund. Bilen står parkerad på en lite grusplätt mitt inne i en skogsdunge o där satt vi på tomgång för att det inte skulle bli så kallt i bilen under väntan. Plötsligt stannar det en polisbil på gatan utanför, tittar upp mot oss o sedan svänger in dit. De parkerar polisbilen så det inte skall finnas någon chans att smita ut runt dem o tänder strålkastaren i takbågen.

Sedan kommer en av polismännen ut till oss o frågar vad i hela världen vi gör där? Jag förklarar situationen, men han lät lite tveksam. Så han tog våra legitimationer o gick till sin kollega som kollade upp oss. Givetvis frågade han över vad som hänt med bilen o varför vår regplåt fram var som den var.

Kollegan hittade inget mysko om oss i brottsregistret så vi fick tillbaka våra legitimationer o i samma veva kom Stefan med taxibilen. Då insåg de ju att vi talade sanning.
Direkt skojade polisen med oss o sa till mig med ett flin:
- Är det nu jag skall dra ut dig mot bilsidan o sära på benen så de har nått tala om på taxistationen imorn??
Haha, skön snubbe. Sen tackade han för sig o hoppade in i polisbilen igen.

När de åkte därifrån slog de på blålysena o fösvann med hög hastighet, så de fick troligtvis något viktigare o roligare att göra än att kolla 2 konstiga typer i en skrotig, trasig Ford på en grusparkering i ett skogsbryn.

Flumfrisyr

Vad gör Markus när han är på flumfrisyr o hittar en hårsprayburk som snart är slut? Jo, självklart skall den användas. Inte lätt när man blir så snygg =)
Jag kan ju intyga att det är hårt så man nästan kan använda det som stålborste...

  

Unpacking

Idag går Eva-Maria bredvid sin första dag inom Hemtjänsten i Huskvarna. Skönt för henne få ett jobb. Får väl avvakta o se vad det kan ge i förlängningen. Skönt för ekonomin iaf om vi skulle lyckas skaffa oss jobb, för just nu går det inget vidare om vi båda fortsätter utan arbete.

Själv har jag packat upp badrummet. 1 bamsekartong o en fullknökad bananlåda. Shit vad grejer.
Varför ska brudar ha så mkt skit? Alltså, de flesta krämer o allt vad det är är säkert jättebra, men 40 miljoner olika. Skall det verkligen behövas??

Så jag har väl ställt upp det mesta någorlunda organiserat, men sen har Eva-Maria typ ett halvt apotek av piller o pulver o allt vad det nu är. Bäst hon får ställa det iordning själv så hon vet vart hon har det o kan hitta rätt saker vid behov.

Börjar bli redigt hungrig snart. Käkat massa honungsmelon, men kanske borde äta nått lite mer med stadga i? men har ju ingen jätteork att laga nån mat. Men kanske lite köttbullar o nått till? Har ju potatismos o det är ju lätt slänga ihop. Bruna bönor ligger det oxå i kylen så kanske ska ta lite sånt?
Nä, gör det enkelt för mig. En herbalifeshake nu o sen laga mat åt Eva-Maria sen när hon kommer hem.

Chip o hej, leverpastej!

lägenhetsöverlämning

Så har jag då lämnat studentlyan till Anna som kommit hem till Sverige igen. Hon längtade verkligen till lägenheten o skolan igen. Jag o Eva-Maria städade som 2 tokar så allt sken så vackert såå när hon kom hem igen o fick nycklarna av mig.

Så nu är det bara kvar för Eva-Maria att packa upp lådorna här i nya lägenheten *mobbas* =)

Ha en härlig helg med mkt mys!

Försenat månadsinlägg

Förlåt kära läsare att jag missade skriva igår, men det var så extremt mkt annat.
Det var iaf vår 11e månadsdag igår o den firades med att byta lägenhet.
Så nu står det flyttkartonger o skit överallt här som skall packas upp, för att om 5 mån packas igen då det är dags för byte på nytt. Sånt är livet i Sveriges studiestäder med lägehetsbrist. Rundflyttning i 2a hand är det som gäller.
Tack alla som hjälpte oss med flytten!

Idag har vi latmaskat oss på Rosenlundsbadets relaxavdelning ihop med Josse o Henric. Jättetrevligt bara hänga o snacka lite osv.
Nu funderar jag på att sladda lite i snön innan städning av gamla lägenheten vidtar. Jönköping är nämligen vitt o vackert .

Mina Damer och Herrar....

... Ladies and Jerks!!
Största möjliga tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystnad...................

Nu trodde du allt att det skulle komma värsta avslöjande eller nått. men tji fick du.
Kan väl iofs avslöja mitt nyårslöfte (för det gjorde jag ju förra året oxå).
Året löfte äääääär: * lång trumvirvel* Att jag inte tänker lämna nått löfte. hihi

Däremot har jag en del mål för året.
Mål 1: Fuskat lite med mitt Herbalifeätande osv nu under hösten så över jul fuskade jag regält o nu ska jag köra värsta restartern igen. Ska ner minst 10 kg iaf. Kan lite till också.

Mål 2: Få en anställning som är relevant till min utbildning, gärna nära Jönköping

Mål 3: Få en egen bostad på 1handskontarkt, även det helst i Jönköping


Just nu håller vi på byta lägenhet. Att leva 2 vuxna personer i en 27 kvm stor studentlägenhet är ingen hit kan jag meddela. Mkt bättre med en 2a på typ 60 kvm. Men får ju bara bo här i 5 mån, sen blir det flytt igen. *Pust* Så trött på skiten. Så känner du nån som har en bra bostad runt Jönköping så tips om att jag är intresserad.

Som avslutning vill jag bara uppmana till att inte skaffa några ungar i år. Tänk på alla stackarna att behöva bli 08:or =) hehehe.

Ta nu vara på livet o låt detta året få bli en nystart att verkligen satsa på nått du viljat göra länge. Ta den där resan, byt jobb, bjud ut den där tjejen du varit intresserad av länge osv osv. Go for it!