helg

Japp, då var det långhelg på nytt. Iaf för de flesta. En annan hinner ju klämma in ytterligare ett arbetspass istället. Fast jobba denna helgen känns egentligen enbart surt, fast skönt med de extra pengar.
Men jag har besök och då hade man mer viljat ligga hemma i soffan o kolla nån rolig rulle, eller äta nått schyst käk osv. O umgås. Men men, man får inte allt här i världen. Får vara extra effektiv i umgånget istället. Ska tugga massa kaninmat oxå, för Agnes har ju övergett livets goda =)
Ha ett underbart liv. God Jul på er!

Dödstrött

Det är rätt sjukt hur trött man kan bli egentligen. Och ändå inte kunna somna. När man kan ligga vaken över 2 h utan att få en enda blund i ögonen o ändå är så trött så man inte orkar lyfta huvudet från kudden, då är det något fel.
Då får man smsa med folk istället. Stackars Agnes som blir bombad sådär...

En solskenskram från mig till alla er där ute!

FE

ÄNTLIGEN!!!!! hade Gert Fylking sagt. Vi har äntligen fått veta tentaresultatet på vår FöretagsEkonomitenta. Så nu kan man lägga på den sketans bördan från axlarna om man klarat eller inte. Slappna av och njuta lite av våren (som förhoppningsvis snart kommer med mer värme) och koncentrera sig på de andra ämnena istället. Man kanske skulle göra en valborgsmässobrasa av FE-boken??

Innebär också att jag troligtvis hinner med jobba mina 17 nya yaxipass jag bokat upp under maj (+ 1a veckan i juni). Sen är det Engelska-tenta o sen 1 hel veckas slapp och njuta på  Nyhem innan bosseriet tar över hemma hos Poståkeriet. Ska vara sånn ordning i sommar =)


Drömmar....

Tänk vad roligt det kan vara ibland när man kommer ihåg sina drömmar man haft på natten.
Igår natt drömde jag att jag var på Uddevallas utebad (landbadet) o när vi skulle klättra upp i hopptornet så var stora delar av trappan borta så man mer ellrr mindre fick slänga sig för att komma upp....
Inatt drömde jag om biljakter o bilkracher osv. Hur många sånna som helst dessutom. Jätteskumt.
Kan vara så att Agnes var orsaken till det hela efter vårt lilla samtal igår. Haha...

Jag ler iaf bara av tanken av drömmarna...

Snurrig läraren

Vår kursledare är så grymt snurrig så det finns inte. Inför tentan av företagsekonomi fanns det plötsligt ingen tentavakt, så vi fick gå o leta upp en. Sedan hade han under tentan snurrit ihop en uppgift med 2 st olika maximala tillverkningsvolymer. Lite wierdo.
Denna o nästa vecka har vi korta praktikbesök o läraren skulle maila till de olika företagen vilka som kommer. Detta hade han dock inte gjort så morgondagens studiebesök blir inställt då företagsrepresentanten skulle iväg på annat eftersom han trodde att det inte blev av pga uteblivet mail o vi blev istället tvugna flyttat det till nästa vecka. Så min grupp har 4 besök nästa veckan medan de flesta andra grupperna har 2 eller 3. O så skall det skrivas rapport på detta dessutom *pust*

Min Pärla o älskling!

Min Pärla

Fullt race all the time!!

Påsken

Påsken har mestadels bestått i jobba. Hunnit med 4 taxipass, men även bilmässan på Elmia. Massa trevlig vila sina ögon på.....

Idag har jag mest gjort inget. Många timmar vid datorn har det blivit utan att få minsta vettigt gjort. Letat lägenheter lite, men finns ju ändå ingen som har någon till mig. Man blir lätt deppig när man vet att om 1,5 månad står man utan bostad. Det är rent ut sagt skit med allt. Life sucks!
Så om någon har en lgh över i Jönet på runt 35 kvm i närheten av Högskolan (gärna Tooooooorpa) så säg gärna till innan jag blir skogstokig=)

Välkommen till bloggen

Det trodde ni inte att jag skulle starta en blogg. Trodde knappt jag heller.
Men vissa är ju så intresserade av vad som sker i mitt liv så jag blir helt enkelt tvungen =)
Får helt enkelt se hur uppdaterad jag kan hålla den....

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!