godis

Sugen på godis?
Gör så vi båda får massa gratis
http://www.gratisgodis.se/?r=114444

Lycka till!!


Jingelbells.....

Så närmar sig då dopparedan´ allt mer. o snön lyser med sin frånvaro. Tur är väl det kanske för vägrasets skull i Uddevalla. Helt sjukt hur en Europaväg där det 15 000 fordon varje dag helt plötsligt bara är avskuren o man får välja alternativa vägar.

Nått annat som är lite småsjukt är att plötsligt i studentkorridoren, när man kommer från tvättstugan, bli inbjuden på fest en torsdagskvälkl kl 23 av två brudar som själva tyckte dte var lite patetiskt att festa en torsdag. Citat: "men vi måste ju ändå fira att skolan är slut".

Resten av helgen är det jobba som gäller. 1 taxipass här i Jönet ikväll o 2 pass i Uddevalla. 3e julafton i rad jag jobbar. Miljonerna bara väller in... not..... men bra betalt o massvis med dricks. Sånt gillar vi.

Önskar iaf alla läsare av bloggen en riktigt God Jul o ett Gott Nytt År!!!
Kram på er allesammans....

3e avdent

Så var då ytterligare ett ljus i staken tänt. Nästa söndag, på självaste julafton, tänds det 4e o sista ljuset.
Vad hände då i helgen??

Fredagen bestog i praktik på DHL o därefter hemresa till Uddevalla o ett snabbesök i kyrkan o se hur riggningen gick inför helgens julkonsert. Sen åkte jag till Lane som ligger nån mil utanför stan o var på ungdomssamling med Fristaden. Gröt, pepparkakor, godis, julmust, mandelmassefigurer osv osv. Var proppmätt när jag åkte hem.

Lördagen inleddes att kl 9 stå vid Dalabergskyrkan för att låna ljudanläggning, lasta den på lastbilen, ut till Torp Köpcenter för att rigga ljud där för julkonserten kl 13. Efter konserten plockade vi ner allt igen o körde in det till Pingstkyrkan för att åter igen rigga upp där för söndagens stora julkonsert.
När det mesta var klart "smet" jag iväg för åka till Liseberg med Eva-Maria o hennes lillebror o promenera runt där i ca 2h o titta på alla lampor o tomtar o allt annat sånt. Klart värt besöket för er som inte varit där....

Söndagen tog jag lite sovmorgon, men efter dusch o besök hos mamma så var jag i kyrkan vid halv 1 o började förberedelserna för julkonserten. Sen rullade det på för fulla muggar. Konserten började 16 o slutade 18.30. Sedan skulle allt ljud o ljus osv plockas ner o köras tillbaka till Dalabergskyrkan.
Efter hemresa till Jönköping o lite nattförberedelser osv var kl halv 2 innan jag kom i säng.
Har iInte varit särskilt pigg idag på praktiken......

Nu med bara en vecka kvar till jul hoppas jag att snöflingorna snart börjar falla ner utanför fönstren. Kylan börjar ju inbefinna sig iaf.

13 dec...

*sankta lucia.... ljusklara hägring......*

Härligt. Mysigt med lucia o ljus o tomtar o pepparkaksgubbar o dumstrutar i massor bland stolledrängarna.

Vill tillönska alla en fortsatt härlig tid fram emot jul om 11 dagar.

PS: Glöm inte sätta ut gröten, tomten är ganska hungrig såhär års. Vem vet vad han tar sig till om inte hans skål står där ute?!?