Flytt o Tenta

Då är mina dagar räknade.... Dags lämna Torpa. Imorn packas allt ut i kärran o sen vidtar städningen. Men det skall nog gå rätt snabbt.
Tenta också imorn... Som jag inte läst på pga en sketans rapportskrivning i engelskan som skall in torsdag o packa lgh tar en bra stund + alla arbetstimmarna på taxi som gjort att man inte hunnit läsa.
Så håll tummarna för mig!

Fjollträsk

Vill önska alla som läser här en riktigt trevlig Kristi-flygare. Själv är det Fjollträsk med KDU som gäller.
Efter söndagens hemkomst är dte fullt packa som gäller av det sista o lägenheten. För snart skall man vara ute...

Massage...

Ingen som är duktigt o vill ställla upp en stund o förbarma sig över min stackars lilla nacke??
Den är stelare o hårdare än en betongvägg... Inte alls behagligt....

Lägenhet

Så grymmans gött alltså. Fått ny lgh nu. Skall diskutera kontraktet under helgen med hon ja skall hyra av. Skall bo samma hus som Harrys, så det blir ständig fest.
Jag o min iller Göran skall sköta om baren o silverminken Thomas skall hänga som vakt i brevlådan..... =)
Kyss på er alla.....

Arlaharen

Arlaharen

Josefin, nu kanske du förstår varför hararna skall dööö.......

Sommarens djur....

Kommer lätt vara överkörda harar. Är så sjukt många av dom i år så det finns inte....
Den som kör över flest vinner....


Årets färg...

Undrar egentligen vad som är årets färg? Konstaterat iaf att här i Jönet springer oerhört många runt just nu i lila/rosa-aktigt. Rätt snyggt iofs....

I höst hoppas jag iaf att dte blir oerhört blått den 17 sept i valurnorna.......

Dagens.....

.....Tips: Slå dig ner på ett shyst fik med nice sällskap o prata (kanske lite om taxiyrket o politik osv. hehe)


.....I-landsproblem: Sitta på restaurangens uteserveringen i det vackra vädret, äta god mat o behöva bli bländad av solskenet i tallriken (livet är inte lätt Karro)

Nageltrång...

Nu börjar jag bli riktigt matt på min tå. Gått med nageltrång i några veckor, besökt sjuksyster på skolan som pillat och haft sig med nageln och kladdat på massa salvor osv. I veckan gav hon upp och skickade mig till vårdcentralen istället. Doktorn tittade några få sekunder och skrev ut antibiotikatabletter samt remiss till kirurgen på Ryhov. Så snart blir det skära i tån, ta bort nagelbitar och skrapa uppe i nagelbanden.... Känns sådär mysigt!
Så man har ju inte jättelätt göra allt man vill. Fotbollsskorna klämer ju åt en del, så det har det inte blivit något alls ännu, men tvingade mig själv lira lite bandy i onsdags. Ska allt ge mig på prova lite idag med, för det gick hyffsat iaf. Kändes när en kille råkade stämpla mig på tårna under matchen, men sånt man får tåla antar jag. Och igår drog jag in det mest ömma av tån rakt i bordsbenet, trodde nästan tån skulle lossna för det gjorde så vansinnigt ont.

Nåväl, nu blickar jag fram över helgen istället och hoppas att allt bara blir helt underbart. Blir besök i Uddevalla. Så se upp alla på vägarna eller om ni är i närheten.....   =)


helg 2

Då hade denna helgen också passerat. En valborg som bestod mest av regn, regn och åter regn. Jobbat osv och umgåtts med Agnes mellan taxipassen. Och denna underbara människa ställde sig o bakade så goda jitterbugg medan jag var ute med taxin. Tack Agnes. Löööve yaa!!!
Båda nätterna när jag kom hem o försökte smyga in o lägga mig så lyckades jag väcka henne. Kl stog då på typ 5 på morgonen. Småsnackade lite, men sedan sov vi igen. Kudden är grymt lockande nu också...