Vill du må bättre? Gör nått åt ditt liv!!

Kan du tänka dig att...

- Vara piggare på dagarna?
- Gå ner några kilon för att må bra?
- Hålla dig vaken framför tv:n på kvällarna?
- Orkar vara mer tillsammans med dina barn?
- Hitta din idealvikt och hålla den?
- Få bättre resultat på träningen?

Då tycker jag att du ska gå in på :
www.braform.nu

Ange acces kod: e8ma

Lycka till!!!


Man ska ha husvagn.... nananananana

Gå in på jonkoping.expressen.se o kolla in filmen med Kabes nya dubbeldäckade husvagn. Kanske man skulle ha som studentbostad??

Minnesförlust

Hade en smärre sinnesförvirring o minnesförlust när jag skrev förra inlägget. Skulle ju skriva att det är nu jag skall bli lite mer vuxen o accepterande osv. Så jag skall försöka bli mindre kräsen. Våga smaka på lite mer maträtter o råcaror osv. Men lök kommer jag nog aldrig bli riktigt vän med. Kommer väl alltid tycka att Willys, Eldorado, Euroshopper osv är budget men får väl stå ut. Flickvännen har ju fått för sig att sånt skall ätas ibland =)

Skjut Salut!!....

... snart är sommaren slut. Nä, just det ja. Den missade nog svänga in i Sverige i år. Har verkligen varit en dålig solsommar. Var bättre på min och Eva-Marias minisemestern till södra tyskland v29. 38 grader, strålande sol, bad, glass och historialektioner genom besök av olika ruiner och återuppbyggda slott.

... för Eva-Maria och mig. Som sig bör på mitt bloggande så kommer det här ett inlägg på vår månadsdag. 6 månader firar vi tillsammans idag. Älskar henne bara mer o mer för varje dag o vill verkligen leva med henne resten av mitt liv. Dessutom har jag ju fått henne som granne nu på andra sidan korridoren i studentboendet. Så sjukt underbart ha henne nära o slippa längta hela veckorna efter varandra.

... för alla andra som också finner varandra. O lycka till i ditt letande du som är singel. Men leta inte ihjäl dig utan försök också njut också lite av singellivet o de möjligheter som ges.

Kommer du i en situation där du inte vet vad du skall göra så tänk: Vad skulle Markus ha gjort?? Då kommer du fortfarande vara lika fundersam för det är det ingen som riktigt har svaret på =)
Holy racer på er!!