Ny blogg

Jepp, vi var ju bara tvungna att skaffa en ny blogg nu efter giftemålet.
Ni hittar den på
http://herrochfrumattsson.blogspot.com

Bit ihop i kylan, sommaren är bara ½år borta =)

Äntligen!!

Exakt så hade Gert Fylking utropat om han hade närvarat igår när vi gick altargången fram.
Bröllopsdagen var helt underbar o vi njöt i fulla drag.
Vigseln var jättebra o precis när vi vände oss om i kyrkan kom solen o sken in genom fönstren, festen var kul med vackra tal o roliga upptåg. Efteråt var vi ju bara tvugna att ta en sväng till chaplin o köpa korv =) o lite upp till Shell för att visa stackars Anna som stog o jobbade.
Därefter åkte vi till hotellet o tappade upp ett bad i jacuzzin o njöt där o sen bara slappa lite i fotöljerna efteråt o bara njuta. Sedan var det jätteskönt krypa ner i sängen o sova. Idag på morgonen hann vi bada lite till innan vi intog frukosten o sedan gå de 100 m eller vad det nu kan vara bort till Pingstkyrkan för att hämta bilen. Stog där o väntade lite på att mamma skulle komma med bilnyckeln o hann därmed motta lite fler grattulationer.

Senare idag skall vi upp till e-ms föräldrar för att öppna alla presenter vi fick av gästerna. Imorn åker vi på en underbar bröllopsresa till Cypern. Ska bli sååååååååååå skönt!


dan före dan före dopparedagen

Ja, bröllopet är alldeles runt knuten nu.

Vi har gjort så mkt saker under veckan så det är knappt att man fattar det själv.

Jobbade måndag o tisdag + förberedde en massa saker. Pia kom från tyskland under måndagen o har hjälpt Eva-Maria med en massa saker.
Onsdag var vi först på banken på ett möte, sen åkte vi vidare o skrev kontrakt på vårt efterlängtade hus (där vi förhoppningsvis får inflyttning runt nyår), "provvigde" oss i kyrkan o övade på allt som kommer ske där o sedan drog vi vidare mot stan för att Eva-Maria skulle provuppsätta håret. Själv tog jag mig en tripp till torp för att inhandla en massa saker till festen. Typ välkomsdrink, kaffefilter osv.

Idag har vi hämtat mina kläder, köpte lite småattiraljer som saknats till slöjan, flyttat ut alla bänkarna ur kyrksalen o börjat möbleringen av bord o stolar. Tyvärr saknades vissa bord som cafét behöver under morgondagen så innan kl 14 blir det ingen möblering, men det finns saker att göra ändå.

Imorn skall alltså ringarna hämtas från poleringen, dryck köras till kyrkan, möblera klart, duka, dekorera, hämta lite folk som kommer med bussar o tåg o andra färdmedel (helikopter kanske?). Dessutom skall man fundera ut så inget annat är missat, försöka att inte stressa upp sig totalt utan bara inse: njä, bättre än såhär blir det inte!

Tjipp Tjopp, gummi stropp!

1 vecka kvar....

7 dagar... Ja, det drar ihop sig allt mer.
Sitter just nu o pular med vigselprogrammet. Hade tänkt fixa ihop lite med jobbets kopiator osv, men den var inte helt perfekt i sin utskrift så får nog se till att göra nått annat. Blev fula märken o sånt.

Annars börjar vi bli klara med det mesta. Hunnit förbetala en del grejjer som fotografen o brudbukettenosv. Sen ringde Fritidsresor igår om att hotellet på Cypern tyvärr lyckats överbokat. Men de erbjöd oss ett annat lyxigare o finare hotell + lite annat som kompensation.Rätt okey faktiskt.

Nu vill ja att Eva-Maria ska sluta så jag ka få tag på henne o fråga hur vi ska göra med kopieringen.

Tjing Tjong, Tong Fong!