crazy

Jag är väl känd för att ibland hitta på lite galenheter. Nu har det hänt igen =)

En ganska ny vän till mig har precis bytt lägenhet o då måste man ju komma på nått kul överraska med. O är man inte själv på plats i rätt stad o personen i fråga behöver lite mysighetsfaktor (diskuterades via msn tidigare i veckan) får man ju ställa upp. Så ett blombud fick det bli, med en lapp om "Lycka till i nya lägenheten!"

Hon vart lite förvånad när det inte fanns nått namn på blommorna =) Hahahahha, Jag ÄLSKAR galenskaper.
Fått reda på att det iaf var vita nejlikor o vita rosor i buketten. o även sett dem på kort. var väldigt fina.

Passa er allihop där ute, du vet aldrig veta om du är nästa "offer" för vad jag kan vara kapabel till.....

Ha nu en härlig första advent!

fånge i lägenheten

Jag är smidig alltså. Har ETT passerkort för att komma in i fastigheten. o det super jag lixom bort idag. Hittar det inte. Hade det när jag satt på praktiken vet jag. Men nu är det puts väck. Man kommer ju inte in utan det. Jg hade tur att en tjej skulle in samtidigt som mig när jag kom hem så jag kom in. Annars hade jag väl fortfarande stått där utanför.....

Så har jag suttit här o ruttnat hela eftermiddagen istället för att åka o fixat med bilen som jag hace tänkt. O ta promenaden jag funderat över. *suck*

Får ha tag på fastighetsskötaren imorn.....


Imorn är det cafékväll med Jaspis (kristna skolgruppen på högskolan) o kvällens gäst är Paulo Roberto som skall berätta om sin tro osv. Spännande!

Överblivna ägg?

Kom på att det fanns lite ägg i kylen som är runt utgångsdatum o tänkte att jag hinner ju inte koka dom o äta upp dom innan de blir dåliga o känns ju onödigt behöva slänga dom.
Så tanken slog mig: baka nått!
Så jag gick in på ica.se o hämtade ut ett recept på kladdkaka o slängde ihop. Oerhört gott blev det. Får nog göra en sats till imorn på de sista oxå o frysa in.

Farbror

Blev farbror för första gången i torsdags. ta ett litet kik på Filip på http://www.matt.se/filip/

vg

Då har jag lyckats få mitt första VG i kursen. Tentade ekonomi o utrikeshandel o fick VG i kursen. O har dessutom haft VG på 3 av 4 inlämningsuppgifter under kursen (inte fått veta 4e ännu). *Nöjd med mig själv*

praktik o tenta

Praktiken har börjat. Varit en vecka på DHLs norgeavdelning o skall vara 8 veckor på sverigesidan. Jättekul se hur transportnäten kan skilja sig åt jämfört med tidigare erfarenheter från Poståkeriet.

Tentaresultatatet från förrförra veckans tentor har börjat komma. Materialadministrationstentan fick jag 2 poäng ifrån vg, så får väl luska lite i om jag inte kan ragga mig 2 poäng till.