ännu en tävling

Hej!

Bidme.se har en tävling där man kan vinna den senaste modellen av Acers Ferrari-notebooks värd 20.000 kronor!

Klicka på länken
http://calsms.com/351/363/2631/6039686/6043031
och gå med du också!

Det är dessutom så att om du tipsar vänner om tävlingen och en av dem vinner, så vinner du också! Det vill säga: om du vinner, så vinner jag också!

Vi hörs!
Markus

P.S. Skynda dig. Tävlingen pågår bara till den 22/2.

Bomba CSN!!

Är det någon som är duktig på att tillverka bomber?? Säg gärna till, för csn ligger illa till!! =)
Inte fått något nytt studentkort av dom, så min resa till Fjollträsk i helgen blev plösligt ca 200 kr dyrare än beräknat. Då kunde man ju lika gärna kört bil själv typ. Hade varit mer ekonomiskt.
Deras försvar: "men lite undersökningplikt har du ju själv ändå". Får man nu ett studerandekort antar man väl ändå att dte automatiskt dyker upp ett nytt när det gamla går ut?? Funkar ju så med alla bensinkort o bankkort osv! Purjos!!!

Till helgen blir det Uddevalla. Yippi!!
Ska sitta stilla på en stol o bara titta rakt fram o tråka! Eller hur Eva-Maria?? Hahahaha
Eller också händer det så sjukt mkt galna saker som det brukar göra då jag är i närheten.
Ska ha 2 årsmöten för kdu oxå (både uddevalla o bohuslän) o äta tårta för att fira lillbrorsans 23årsdag


Idag hade vi omröstning i klassen om när vår tenta skall vara o efter mkt "pedagogiskt" tal så beslöt vi ha kvar tentan fre v6. Usch, vill inte läsa till den. Sååååååå tråkigt. Transporträtt handlar det om. Haft en advokat som föreläsare o märks mkt väl på hans språk. Man somnar ju typ redan innan man hunnit sätta sig.

Sladda hårt där ute på vintervägarna allihop!

Skolarbeten

Jaha, då började terminen återigen som den förra höll på. gruppparbeten.... *blä*
Hyffsat trött på skiten. Ämnet (miljö) är ju inte riktigt min starkaste sida heller. Men men, det blir kanske bra i slutändan ändå.

I övrigt då?
Jo, livet rullar allt på. Bilköpstankarna maler för fullt, lägenheten borde städas o jag är trött som en klubbad säl. Helt enkelt, allt är som det ska vara =)


Helgplaneringen då?
Denna helgen 2 taxipass
Nästa helg Fjollträsk med KDU
Helgen därpå Uddevalla
Resten av helgerna brukar bli taxi =)

Rock on allihop!!
PS till daniel o sara o övriga högen: Ni ska inte var så grymt nyfikna, ögonen kan ju trilla ur o näsan blir lika lång som pinockios........

ny termin...

Då var det skola igen. Var en oerhört hård första vecka (20 min o det enda vi gjorde var att välja ut en bok vi skulle läsa om miljö). Nästa vecka kommer nya klassen, oj vad vi ska lura dom. haha. Nej, men rundvandring på måndag med dom.

Veckan i övrigt blir massa miljötjöt (det är verkligen i mångt o mycket en vacker pappersprodukt på chefsnivå oftast) men kanske kan vara en lärorik kurs oxå eftersom vi kommer diskutera mkt sånt i november när vi kommer ut som nyeximinerade.

Torsdag bär iaf färden av hemåt. Josse Kosse har kalajs (o tror hon ska få lägga sig tidigt, det kan du ju fetglömma!!)

kram till er alla iaf

Gott Nytt 2007!!

Då har ytterligare 1 år lagts till handlingarna o ett nytt har börjat. 2007 har massvis att erbjuda för den som önskar. Vad just dina förväntningar på året innebär vet kanske bara du (om ens det?).

I vilket fall avges väldigt många löften från folk. Äta mindre, träna mer, sluta röka/supa osv osv. Jag har avgett några löften till mig själv oxå, men vad de innebär håller jag nog mestadels hemligt. En av de få saker jag dock kan avslöja är att jag tänkt slopa min 2års-regel. Efter mkt diskussioner o överväganden med mig själv. Så grattis på er allihop som kanske inte fått det till er innan =)

Mitt nyårsfirande skedde iaf i metropolen/hålan Tibro utanför Skövde. Träffade lite vänner, åt gott, drack massa cider o lite bål o käkade chips o godis osv o hade jättetrevligt. Tack allihop!!
Jocke o Emelie fick oxå en liten förlovningspresent. En "tålamodsburk". Det kan de verkligen behöva båda 2 emellanåt framöver. haha. Lycka till med era liv tillsammans.

En gigantiskt stor kram till alla er kära bloggläsare.
Gott Nytt År!