lägenhet...

Shit alltså. Kollat på en lgh vi gärna vill ha, men 3 mån uppsägning här o snabbare inflytt på den andra. Vill man verkligen ha 2 mån dubbelhyra igen?? Skitsura pengar för ingenting. Alt säga upp denna o hoppas att man får tag på nått annat. Men vad gör man då om man inte hittar nått? Bor i bilen eller??
Måsta iaf säga upp denna imorn om vi ska flytta innan bröllopet. Har inte någon lust att flytta in helgen innan bröllopet, för det finns väl en o annan sak att ordna där ändå =)

kommentera

Jag tycker ni ska gå in o kommentera på negods.blogg.se så att Jocke fortsätter sitt bloggande. Men det är akut att gå in där =)

Är det någon som har ett  hus eller eller en större lägenhet eller så att skänka bort till oss så säg till. Trötta på röklukten som stiger in i lägenheten från grannen och förpestar luften, att vi inte har någon plats göra av alla saker o allmänt bo på ingenting....

Glad midsommar!

5 mån kvar...

Ja, shit, det närmar sig med stora steg det stora datumet.
Känns som det är skitmkt kvar att fixa innan bröllopet, med samtidigt har vi en rätt klar bild över hur vi vill ha det.
Sen att jag har hittat en dyrare ring än vad Eva-Maria egentligen tänkt sig är lite komiskt. Sällan killen föreslår dyrare smycken antar jag =)

Men men, det är ju en låååååång sommar att göra en massa planering på. O eftersom vi inte har någon semester att ta ut någon av oss så kan man ju förhoppningsvis hinna med att sitta på jobbet o filura lite över detaljerna.

Hej hopp, ha det bäst i solen!