val -06

Nu närmar det sig med stormsteg. 17 september smäller det. Då skall det röda laget brännas ut och aliansen åter tåga in i Rosenbad. Härligt!
ÄNTLIGEN!! skulle Gert Fylking ropa tror jag

Har du inte bestämt dig?? Gör de snart!
www.pensionerapersson.nu

"just nu"-läget

Just nu rullar skolan på för fullt. Omtenta imorn tisdag för att jag läste för dåligt i våras. Har väl inte läst sådär överdrivet mkt på denna heller iofs så får väl se hur det går.

Nya ämnen o nya uppgifter. Kommer läggas ner mkt tid o möda på en uppgift med namn AB Cyklett som utgår från mkt företagsekonomiska termer o logistiska lösningar föär att få ekonomi i ett cykeltillverkningsföretag. Måttligt kul.

Inom kort här på bloggen hoppas jag oxå kunna presentera en 100-lista om mig själv. Den som väntar, den dröjer.... o väntar alltid för länge....

Hejs Svejs, Gnus o Gnejs!

ny termin

Jahopp, då var det dax igen. Kl 13 går startskottet för en ny termin med nya utmaningar. Men halva terminen försvinner iofs genom att vi har praktik så det kommer nog gå rätt fort fram till Jul. O då har ju lixom ett helt år gått o halva kursen är över.

Alla latmaskar där hemma i Uddevalla: Njut nu av er sista lediga vecka innan ni oxå börjar läsa igen =)

puss o kram på er alla där ute!


Semester

Då var det äntligen semster då. Eller ja, nästan iaf. Skall jobba lite taxi ikväll o en pass på torsdag, men i övrigt är det ledigt. Men semster för att vara Markus =)
Sen börjar skolan om en vecka. Ska bli kul, men samtidigt jobbigt.
Ut i solen med er nu folk....

snart sommarlov!?!

Imorn fredag är sista dagen på jobbet, sen är det sommarlov. Samtidigt är det inte vidare mkt sommar kvar så frågan är om man inte borde hoppa på erbjudandet att jobba mån o tis med att köra natt o tjäna lite pengar. Fallet står olöst!